Vepřová játra se slaninou a sušenými rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová játra si nemusíte nutně dávat jen s bramborovou kaší. Šéfkuchař Marcel Ihnačák nachystal recept na výborná vepřová játra s lahůdkovou cibulkou a sušenými rajčaty. Kromě toho, že se naučíte, jak správně játra očistit a naporcovat, ukáže vám Marcel Ihnačák i méně známý, ale zato skvělý a jednoduchý způsob přípravy rýže – nejprve ji orestujete a poté ji zalitou horkou vodou necháte dojít v rozehřáté troubě. Nakonec připravíte i skvělé ragú z jater, do kterého kromě již zmíněných surovin přijde i slanina a bílé suché víno. Máte rádi recepty z jater? Který nejvíc?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-jatra-se-slaninou-a-susenymi-rajcaty

Suroviny:
- olivový olej Primadonna
- 250 g rýže Golden Sun
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 100 g uzené slaniny Pikok
- 500 g vepřových jater
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 bobkové listy Kania
- 5 stroužků česneku
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 lžíce másla Pilos
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- 1 hrst čerstvé majoránky
- 1 hrst sušených rajčat Italiamo
- 2 hrsti polníčku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe