Vepřová kapsa plněná ořechy a modrým sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jednoduchý způsob, jak oživit každý recept z vepřové pečeně – vyrobte masové kapsy! Šéfkuchař Marcel Ihnačák naplnil vepřové kapsy modrým sýrem a vlašskými ořechy. Pečeně se sýrem nebo nivou chutná skvěle a vlašáky chuť navíc krásně podtrhnou. Jako přílohu si můžete připravit americké brambory nebo vylepšenou verzi podle Marcela Ihnačáka, který udělá i z přílohy z brambor skvělou pochoutku. Dejte se do toho a už za pár minut může být tento jednoduchý a rychlý recept na stole! A až si pochutnáte, napište nám do komentářů, s čím děláte kapsy vy.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/veprova-kapsa-plnena-orechy-a-modrym-syrem

Suroviny:
Vepřová kapsa:
- 600 g vepřové pečeně v celku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 4 plátky šunky prosciutto cotto Dulano Selection
- 100 g sýra s modrou plísní Pilos
- 1 hrst vlašských ořechů Alesto
- 50 g mladého špenátu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 50 g másla Pilos
Restované brambory:
- 800 g brambor
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 červené cibule
- celý kmín Kania
- 2 lžíce másla Pilos
- čerstvá listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe