Vepřová krkovice pečená na červeném zelí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Abyste připravili perfektní krkovici, potřebujete ověřený recept. Zkuste třeba recept Romana Pauluse na pečenou krkovici s červeným zelím a chlupatými knedlíky.
Viz recept Romana na vepřová krkovice pečená na červeném zelí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprova-krkovice-pecena-na-cervenem-zeli.

Nákupní seznam
800 g vepřové krkovice bez kosti vcelku Čerstvá porce
500 g červeného zelí
2 červené cibule
50 g rozinek Belbake
50 ml červeného vinného octa Roso Acentino
100 ml červeného vína Bordeaux Empereur
200 ml jablečné šťávy 100% Dizzy
2 červená jablka
mořská sůl v mlýnku Kania
2 lžíce výběrového jahodového džemu Maribel
115 g vepřového sádla Pikok
černý pepř v mlýnku Kania
kmín celý Kania
200 g vařených pasírovaných brambor
2 vejce
100 g syrových brambor
100 g hrubé mouky
1 cibule
1 lahůdková cibulka


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe