Vepřová krkovice s cibulovou omáčkou a bramborami v alobalu - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová krkovice se dá připravit na mnoho způsobů a každý z nich chutná skvěle! Vyzkoušejte tentokrát recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který natočil video návod se speciálním hostem. Naučíte se, jak opéct vepřovou krkovici na grilu a jak k tomu připravit skvělou omáčku z červené cibule a borůvkového džemu. Nakonec si jako přílohu nachystáte skvělé a hlavně jednoduché brambory pečené v alobalu. Jak máte krkovičku nejraději vy?

Suroviny:
· 4 brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· čerstvý rozmarýn
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 5 lžic másla Pilos
· 2 červené cibule
· 5 stroužků česneku
· 2 lžíce borůvkového džemu Maribel
· 1,5 citronu
· 600 g vykostěné vepřové krkovice nakrájené na plátky
· 100 g polníčku
· 200 g cherry rajčat

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprova-krkovice-s-cibulovou-omackou-a-bramborami-v-alobalu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe