Vepřová krkovice s teplým salátem z červeného zelí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte inspiraci na nedělní rodinný oběd? Vyzkoušejte krkovici zapečenou s bylinkovou strouhankou podávanou s restovanými brambory a teplým salátem z červeného zelí.
Viz recept Romana na vepřová krkovice s teplým salátem z červeného zelí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-krkovice-s-teplym-salatem-z-cerveneho-zeli

Nákupní seznam
4 plátky vepřové krkovice bez kosti Čerstvá porce
400 g brambor
mořská sůl v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
černý pepř v mlýnku Kania
kmín celý Mikado
rostlinný olej Promienna
200 g toastového máslového chleba Rivercote
hrst listové petržele
4 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Duc de Coeur
1 cibule
1 jablko
50 ml červeného vinného octa Acentino
100 ml jablečné šťávy 100 % Dizzy
400 g červeného zelí

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe