Vepřová panenka na česneku s bryndzou a sušenou šunkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová panenka se dá připravit na spoustu skvělých způsobů. Jedním z těch nejlepších je recept šéfkuchaře Marcela Inhačáka, který se do ní pustil se slovenským nádechem a do receptu přidal kromě sušené šunky i tradiční bryndzu. Naučíte se, jak správně nakrájet panenku na medailonky, které pak opečete v pánvi s rozmarýnem a již zmiňovanou sušenou šunkou. Kromě bryndzy (neboli brynzy, chcete-li) dodá receptu zajímavý nádech i hrst sušených rajčat, které přijdou do přílohy v podobě oblíbených šťouchaných brambor. Jakou minutku z panenky nejraději připravujete vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-panenka-na-cesneku-s-bryndzou-a-susenou-sunkou

Suroviny:
Šťouchané brambory:
- 500 g brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 70 g másla Pilos
- 70 g sušených rajčat v oleji Italiamo
Panenka na česneku:
- 300 g vepřové panenky
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- olivový olej Primadonna
- čerstvý rozmarýn
- 50 g sušené šunky Dulano
- 4 stroužky česneku
- 100 g bryndzy
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe