Vepřová panenka na italský způsob - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Vepřové maso se v italské kuchyni nepoužívá zrovna nejčastěji, ale když na něj dojde, rozhodně to stojí za to! Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na vepřovou panenku na italský způsob. Naučíte se maso správně očistit, ochutit i zatáhnout v pánvi, aby v troubě nepřišlo o svou šťavnatost. Jako příloha pak poslouží lehký italský salát se sušenými rajčaty, dvěma druhy oliv a červenou cibulí. Ochutit ho můžete stejně jako Marcel Ihnačák olivovým olejem a balsamikem, anebo třeba domácím italským dresinkem. Co z italské kuchyně máte nejraději vy?

Suroviny:
· 1 kg vepřová panenka Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 50 g zelené olivy bez pecek Baresa
· 50 g černé olivy bez pecek Baresa
· 2 červená cibule
· 100 g sušená rajčata v oleji Italiamo
· 1 citron
· 150 g listový salát mix
· balzamikový ocet Italiamo
· čerstvý rozmarýn
· 50 g parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprova-panenka-na-italsky-zpusob

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:05 Příprava masa
1:00 Příprava základu salátu
1:50 Pečení masa v troubě
2:05 Dokončení salátu
2:57 Vyndání masa z trouby a dokončení
3:24 Servírování