Vepřová panenka v bylinkách s luštěninami a žampiony - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte nápad na skvělý sváteční oběd? Roman Paulus připravil báječný recept na pečenou vepřovou panenku s houbovo-luštěninovou přílohou. Naučíte se, jak správně orestovat a nevysušit panenku předtím, než ji necháte dopéct v troubě, i jak připravit k vepřovému s tymiánem a rozmarýnem originální přílohu – kroupy s čočkou a houbami. Zjistíte i to, jak orestovat žampiony, aby nepustily příliš mnoho vody a chutnaly skoro jako lesní houby! Nakonec můžete přidat trochu pecorina nebo parmezánu a začít podávat! Jak máte panenku nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-panenka-v-bylinkach-s-lusteninami-a-zampiony

Suroviny:
- 600 g vepřové panenky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce rostlinného oleje Vita D'or
- 1 lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 lžíce čerstvého tymiánu
- 3 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
- 400 g žampionů
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 250 g předvařené směsi ječných krup a čočky Golden Sun
- 200 ml drůbežího vývaru
- čerstvá listová petržel
- 100 g sýru Pecorino Romano Italiamo


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe