Vepřová pečeně plněná balkánským sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovaná vepřová pečeně plněná balkánským sýrem a podávaná se salátem z červené řepy je skvělý nápad na rodinný nedělní oběd. Podívejte se na video našeho kuchaře Marcela Ihnačáka a připravte plněnou pochoutku pro své blízké, spolu se salátem z červené řepy, který ji přidá na výjimečnosti. Ochutnejte tuto jedinečnou kombinaci.
Viz recept Marcela na salát s cizrnou a avokádeme a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-plnena-balkanskym-syrem-1

Nákupní seznam
Vepřová pečeně plněná balkánským sýrem
-600 g vepřové pečeně vcelku
-200 g sýru balkánského typu Pilos
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-½ citronu (šťáva)
Salát z červené řepy
-2 červené cibule
-1 červené jablko
-500 g vařené červené řepy
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-1 citron (šťáva)
-1 hrst vlašských ořechů Alesto
-250 g zakysané smetany Pilos
-čerstvá máta nebo bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe