Vepřová pečeně s cizrnou a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Cizrna je nejen zdravá, můžete z ní také připravit chutnou přílohu třeba k vepřovému masu. Vyzkoušejte tuto kombinaci, kterou vytvořil náš šéfkuchař Marcel Ihnačák.
Viz recept Marcela na vepřová pečeně s cizrnou a parmezánem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-cizrnou-a-parmezanem

Nákupní seznam
1 větší cibule
6 stroužků česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cuketa
čerstvý tymián
250 g cizrny z konzervy
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
400 g loupaných krájených rajčat Freshona
1 hrst čerstvé petrželové natě
8 plátků vepřové pečeně Řezníkova čerstvá porce
hoblinky parmezánu Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe