Vepřová pečeně s cizrnovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Roman Paulus Vás překvapí svým receptem na jarní pokrm. Připravte si vepřové plátky se zeleninovým ragú, cizrnou a domácími sušenými rajčaty.
Viz recept Romana na vepřová pečeně s cizrnovým ragú a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-cizrnovym-ragu

Nákupní seznam
600 g plátky vepřové pečeně bez kosti Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
8 cherry rajčat
extra panenský olivový olej Primadonna
40 g mrkve
30 g petržele
30 g celeru
50 g řapíkatého celeru
50 g cibule
5 stroužků česneku
černý pepř v mlýnku Kania
bobkový list Mikado
200 g loupaných krájených rajčat Freshona
100 ml vepřového vývaru
200 g vařené cizrny Arax
čerstvá bazalka
200 g cukety

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe