Vepřová pečeně s dýní hokkaido - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Podzim patří dýním. Připravte si tuto lahůdku k vepřové pečeni podle receptu Marcela Ihnačáka a podávejte ji se šunkou a pošírovaným vejcem.
Viz recept Marcela na Vepřová pečeně s dýní hokkaido a sušenou šunkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-dyni-hokkaido

Nákupní seznam
800 g vepřové pečeně Řezníkova čerstvá porce
1 dýně hokkaido
1 cibule
3 - 4 stroužky česneku
2 stonky řapíkatého celeru
extra panenský olivový olej Primadonna
1 pálivá paprička
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý tymián
přírodní třtinový cukr Belbake
bílý vinný ocet Acentino
400 g loupaných krájených rajčat Freshona
čerstvá šalvěj
100 g prosciutta
1 lžíce másla Pilos
6 vajec “M“
čerstvá rukola (na dozdobení)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe