Vepřová pečeně s gorgonzolou a mandlemi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ochutnejte vepřovou pečeni s gorgonzolou a mandlemi podle receptu Marcela Ihnačáka. Pečené žampiony a krémový květák jsou skvělými přílohami pro všechny milovníky masa. Podívejte se na naše video, jak je to snadné.
Viz recept Marcela na vepřová pečeně s gorgonzolou a mandlemi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-gorgonzolou-a-mandlemi

Nákupní seznam
1 kg vepřové pečeně v celku
1 malý květák
sůl s jódem Castello
extra panenský olivový olej Primadonna
4 stroužky česneku
2 větvičky čerstvého rozmarýnu
100 g žampionů
100 g hlívy ústřičné
mletý černý pepř Mikado
50 g másla Pilos
125 g čerstvého listového špenátu
200 g gorgonzoly Lovilio
1 hrst celých mandlí Alesto
z 1 citron (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe