Vepřová pečeně s houbovým bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

K podzimu patří houby, a proto si připravte vynikající houbový bulgur podle receptu Romana Pauluse, který se skvěle hodí jako příloha ke šťavnaté vepřové pečeni.
Viz recept Romana na Vepřová pečeně s houbovým bulgurem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-houbovym-bulgurem

Nákupní seznam
600 g plátků vepřové pečeně Řezníkova čerstvá porce
rostlinný olej Promienna
1 cibule
2 stroužky česneku
200 g žampionů
200 g bulguru Arax
300 ml vepřového vývaru
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
50 g másla Pilos
30 g sýra grana padano Lovilio
1 lahůdková cibulka
listová petržel
bylinkové máslo (5 lžic másla, bazalka, listová petržel, pažitka)
čerstvá bazalka na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe