Vepřová pečeně s kozím sýrem a hruškou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sladké ovoce, výrazná chuť sýra a dokonale křehké maso – to je snadný recept Romana Pauluse, který se rychle stane vaším oblíbeným. S Kuchyní Lidlu si vyzkoušejte, jak chutná vepřová pečeně se zapečeným kozím sýrem, orestovanými hruškami a jemnými kešu ořechy, doplněná o čerstvý špenát na cibulce a připravte si neobvyklou večeři i z běžných surovin!
Viz recept Romana na vepřová pečeně s kozím sýrem a hruškou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://www.kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-kozim-syrem-a-hruskou

Suroviny:
-600 g vepřové pečeně bez kosti Řezníkova čerstvá porce
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-řepkový olej Vita D'or
-200 g vařených brambor
-1 lžíce másla Pilos
-2 hrušky
-1 červená cibule
-125 g (1 vanička) baby špenátu
-2 zrající kozí sýry Pilos
-pražené a solené kešu ořechy Alesto
-mletá pálivá paprika Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe