Vepřová pečeně s olivovou salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Všichni milovníci oliv si jistě pochutnají na dranžírovaném vepřovém s olivovou salsou. Ochutnejte recept z kuchyně Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na vepřová pečeně s olivovou salsou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-olivovou-salsou

Nákupní seznam
1 kg vepřové pečeně bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
6 stroužků česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
čerstvý rozmarýn
200 g černých a zelených oliv bez pecek Baresa
1 mrkev
3 stonky řapíkatého celeru
bílý vinný ocet Acentino
2 cukety
150 g hub šitake
1 svazek lahůdkové cibulky
čerstvý tymián
1 citron (šťáva)
čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe