Vepřová pečeně s pečeným zelím a jablky v karamelu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vepřová pečeně s bylinkami a zapečeným zelím. Nakombinujte je se sladkou chutí jablek a rozinek. Výtečné!
Viz recept Romana na vepřová pečeně s pečeným zelím a jablky v karamelu a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-pecenym-zelim-a-jablky-v-karamelu

Nákupní seznam
8 plátků vepřové pečeně Čerstvá porce
600 g bílého hlávkového zelí
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
špetka celého kmínu Mikado
4 bobkové listy Mikado
4 stroužky česneku
olivový olej Italiamo
asi 200 ml vývaru
2 jablka
50 g (nejlépe třtinového) cukru
50 ml bílého suchého vína Pinot Grigio
1 hrst rozinek Belbake
rostlinný olej Promienna
1 lžíce másla

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/