Vepřová pečeně se salátem z červené řepy - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Pokud máte rádi výrazné chutě, udělejte si vepřovou pečeni se salátem z červené řepy. Dokonalým doplňkem bude vynikající křenová omáčka.
Viz recept Romana na vepřová pečeně se salátem z červené řepy a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-se-salatem-z-cervene-repy.

Nákupní seznam
8 plátků vepřové pečeně bez kosti Čerstvá porce
60 g másla Pilos
1 lžíce hladké mouky Castello
250 ml vepřového vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
3 lžíce strouhaného křenu se smetanou Mikado
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
černý pepř v mlýnku Kania
olivový olej Primadonna
1 svazek lahůdkové cibulky
350 g vařené červené řepy
2 lžíce cukru krystal Castello
50 g červené cibule
3 lžíce červeného vinného octa Acentino
100 ml červeného vína Bordeaux Empereur
špetka celého kmínu Mikado

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe