Vepřová pečeně se sýrovou krustou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nevíte, co udělat se starou bagetkou? Spolu s česnekem, pálivou papričkou, petrželí a sýrem vytvoří dokonalou krustu na vepřovém mase. Podávejte je spolu s rozmarýnovými brambory.
Viz recept Marcela na vepřová pečeně se sýrovou krustou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-se-syrovou-krustou

Nákupní seznam
600 g vepřové pečeně bez kosti – plátky Čerstvá porce
500 g brambor
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý rozmarýn
extra panenský olivový olej Primadonna
8 stroužků česneku
100 g cherry rajčat
1 malá světlá bageta (z předešlého dne)
1 pálivá paprička
1 hrst listové petržele
50 g sýra grana padano Lovilio
1 lžíce másla Pilos
citrónová šťáva dle chuti
zelená část z 2 lahůdkových cibulek

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe