Vepřová pečeně se zeleným chřestem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Když panuje chřestová sezóna, byla by škoda ji nevyužít. Připravte si recept Romana Pauluse na vepřovou pečeni se zeleným chřestem a holandskou omáčkou.
Viz recept Romana na vepřová pečeně se zeleným chřestem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-se-zelenym-chrestem

Nákupní seznam
Vepřová pečeně se zeleným chřestem
8 plátků vepřové pečeně bez kosti
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
8-10 lístků čerstvé bazalky
8 plátků schwarzwaldské šunky Dulano
řepkový olej Promienna na opečení
Holandská omáčka
50 ml suchého bílého vína Soave
3 kuličky celého pepře Mikado
2 bobkové listy Mikado
2 vejce „M“ (žloutky)
1 a ½ cibule
100 ml přepuštěného másla
1/2 citronu (šťáva)
Brambory s chřestem
400 g malých vařených brambor
400 g zeleného chřestu
2 lžíce másla Pilos
snítka listové petržele
čerstvá bazalka na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe