Vepřová plec na smetaně s karlovarským knedlíkem s jáhlami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si klasickou omáčku české kuchyně, tentokrát však netradičně s vepřovým masem a karlovarským knedlíkem s jáhlami.
Viz recept Romana na Vepřová plec na smetaně s karlovarským knedlíkem s jáhlami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-plec-na-smetane-s-karlovarskym-knedlikem-s-jahlami

Nákupní seznam
800 g vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
vepřové sádlo Pikok
50 g anglické slaniny v celku Pikok
400 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
100 g cibule
1 jablko
1 citron (kůra a dužina)
1 lžíce plnotučné hořčice Kania
1 lžíce cukru krystal Castello
500 ml vepřového vývaru
10 kuliček černého pepře Mikado
10 kuliček nového koření Mikado
3 bobkové listy Mikado
250 ml čerstvé smetany ke šlehání Pikok (33 % tuku)
1 - 2 lžíce divokých brusinek Freshona + na podávání
1 lžíce másla Pilos
Karlovarský knedlík s jáhly
400 g staršího bílého pečiva
150 g másla Pilos
250 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
čerstvá listová petržel
50 g jáhel Arax
4 vejce „M“

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe