Vepřová plec s bramborami a bylinkovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená vepřová plec se nemusí podávat vždy jen knedlíkem a zelím, ochutnejte alternativu s pečenými bramborami, cibulí a bylinkovou omáčkou podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na Vepřová plec s bramborami a bylinkovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-plec-s-bramborami-a-bylinkovou-omackou

Nákupní seznam
Marináda
2 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Duc de Coeur
1 citron (kůra + šťáva) 
řepkový olej Promienna
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
Vepřová plec
300 g cibule
1 kg vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
vepřový vývar na podlití
400 g menších brambor
Bylinková omáčka
2 stroužky česneku
2 kořeněné okurky Cornichons Freshona
1 citron (kůra + šťáva) 
1 lžička francouzská dijonské hořčice Duc de Coeur
bio extra panenský olivový olej Promienna
2 hrsti listové petržele
10 lístků čerstvé bazalky
10 lístků čerstvé máty

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe