Vepřová plec se zeleninou a bylinkovými noky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená vepřová plec, která se jen rozplývá na jazyku, k tomu jemné bylinkové noky – přesně tak chutná recept Romana Pauluse.
Viz recept Romana na Vepřová plec se zeleninou a bylinkovými noky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-plec-se-zeleninou-a-bylinkovymi-noky

Nákupní seznam
Dušená vepřová plec
600 g vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
řepkový olej Promienna
400 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
1 větší cibule
4 stroužky česneku
5 bobkových listů Mikado
1-1,5 l silného vepřového vývaru
100 g bílého zelí
100 g pórku
listová petržel
Bylinkové noky
120 g máslového toastového chleba Rivercote
hrst čerstvých bylinek (bazalka, listová petržel)
100 g másla Pilos
2 vejce „M“
60 g hladké mouky Castello

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe