Vepřová plec v pikantní marinádě s batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Abyste připravili opravdu šťavnaté maso, je potřeba maso delší dobu marinovat. Takto připravené maso podle receptu Marcela Ihnačáka se bude jen rozpadat. Jako přílohu zvolil náš šéfkuchař batáty.
Viz recept Marcela na Vepřová plec v pikantní marinádě s batáty
a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-plec-v-pikantni-marinade-s-bataty

Nákupní seznam
100 g rajčatového protlaku Mikado
1 lžička mleté ostré papriky Mikado
1 lžička celého kmínu Mikado
10 stroužků česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
1 kg vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
200 ml suchého bílého vína
4 batáty
čerstvý rozmarýn
lahůdková cibulka (na ozdobu)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe