Vepřové kostky s čočkou a klobásou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň dvakrát týdně. Pokud jim příliš neholdujete, máme pro vás skvělý nápad. Připravte si je s vepřovým masem . Přesvědčte se o tom sami a připravte si vepřové kostky s čočkou a petrželovou natí.
Viz recept Romana na vepřové kostky s čočkou a klobásou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprove-kostky-s-cockou-a-klobasou

Nákupní seznam
600 g vepřových kostek na guláš Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
hladká mouka Castello na pomoučnění
řepkový olej Promienna
100 g uherské klobásy Pikok
1 cibule
4 stroužky česneku
100 g zeleniny (mrkev, celer, petržel, řapíkatý celer)
3 bobkové listy Mikado
1 plechovka loupaných krájených rajčat Freshona (400 g)
2 lžíce sladké mleté papriky Mikado
500 ml vepřového vývaru
200 g čočky Cornfarm
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe