Vepřové kostky s omáčkou z gorgonzoly - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Gorgonzola je italský sýr, který dostal název od stejnojmenného města nedaleko od Milána, kde byl poprvé vyroben. Tento aromatický sýr s modrou plísní se používá na pizzu, můžete z něj však připravit i skvělou omáčku. Ochutnejte vepřové kostky s omáčkou podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na vepřové kostky s omáčkou z gorgonzoly a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprove-kostky-s-omackou-z-gorgonzoly

Nákupní seznam
Vývar
5 bobkových listů Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 kuliček celého nového koření Mikado
100 g mrkve
100 g celeru
100 g petržele
1 cibule
600 g vepřových kostek na guláš z kýty Řezníkova čerstvá porce
Omáčka
řepkový olej Promienna
4 stroužky česneku
100 ml suchého bílého vína Soave
500 ml vepřového vývaru (získáme vařením vepřových kostek)
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
200 g gorgonzoly Lovilio
1 lžička bramborového škrobu Castello
listová petržel
1 hruška
1 citron (šťáva)
1 lžíce másla Pilos
50 g vlašských ořechů Alesto
500 g čerstvých tagliatelle Chef Select

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe