Vepřové kostky s tymiánem a olivami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vepřové maso ochucené tymiánem podávané s hustou omáčkou a k tomu voňavá grilovaná zelenina. Mňam!
Viz recept Marcela na vepřové kostky s tymiánem a olivami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-kostky-s-tymianem-a-olivami.

Nákupní seznam
500 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
1 cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce vepřového sádla Pikok
čerstvý tymián
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
100 g černých oliv bez pecek Sol&Mar
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
2 l zeleninového vývaru
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky Castello
1 lilek
2 papriky (červená a žlutá)
1 cuketa
1 svazek lahůdkové cibulky
olivový olej Primadonna
1 citrón
čerstvá petrželka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://ssl.lidl.cz/cs/2978.htm