VEPŘOVÉ NA KMÍNU! UVAŘILI JSME PODLE STARÉ KUCHAŘKY! (ČSN) JAK TO CHUTNALO?

Kdopak by ze starých jídelen a restaurací neznal vepřové na kmínu. Dělá se samozřejmě dodnes. Já jsem ale vyzkoušel tento recept uvařit přesně podle receptury z kuchařky (Normy teplých jídel). Jak to chutnalo? Dalo se to jíst? Můj verdikt je, že je to vynikající! Jednoduché recepty s minimálním počtem ingrediencí, mají něco do sebe! Jako přílohu jsem zvolil rajčatový salát a rýži. Můžu doporučit! Jen pozor na množství mouky! (Informace ve videu) Mé hodnocení je 8/10! Dobrou chuť Vám přeje Brepta! Edit: Ve videu je chybný údaj u kmínu! Ne 30 g ale 3 gramy! A ještě jedna dobrá zpráva! U Brepty si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult! Znáte z našich videí!

► Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Vepřové plecko 1000 g
Sádlo 120 g
Cibule 200 g
Kmín 3 g
Sůl 3 g
Mouka 100 g (doporučujeme 80 g)
Voda 1200 g

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Receptybezbrepty #Vepřovémaso #ČSN

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!