Vepřové na paprice - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Dušené vepřové maso je jemné a křehké. Podávejte ho třeba s barevnými paprikami.
Viz recept Romana na vepřové na paprice a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-na-paprice

Nákupní seznam
800 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
100 g cibule
rostlinný olej Promienna
3 bobkové listy Mikado
sůl
černý pepř v mlýnku Kania
4 lžíce mleté sladké papriky Mikado
0,5 l vepřového vývaru
150 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
20 g hladké mouky Castello
1/2 papriky (červené i žluté)
4 lžíce zakysané smetany Pilos (obsah tuku 18 %)
čerstvá petrželka na ozdobení
chlazené špecle Combino

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe