Vepřové po znojemsku z kotlíku - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

K létu patří kromě grilování i rozdělávání klasického táborového ohně, opékání buřtů a vaření kotlíkových specialit. Většina z vás si pod nimi asi představí hlavně různé druhy guláše, ale v kotlíku nad ohněm se dají snadno připravit i tradiční české omáčky. O tom vás přesvědčí šéfkuchař Roman Paulus, který usedl k ohništi a natočil video recept na kotlíkovou znojemskou z vepřové plece. Sami uvidíte, že to je jednoduché! A pokud zrovna neplánujete posedávat kolem ohně, podle stejného receptu si vepřovou znojemskou omáčku můžete připravit jednoduše i doma na plotně. Co nejlepšího jste v kotlíku kdy uvařili?

Suroviny:
· 100 g vepřového sádla Pikok
· 3 větší cibule
· 800 g vepřové plece Řezníkova čerstvá porce
· 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 2–3 lžíce hladké mouky Belbake
· 20 kuliček nového koření Kania
· 50 kuliček černého pepře Kania
· 10 bobkových listů Kania
· 1 l vepřového vývaru
· 200 g nakládaných okurek Cornichos Premium Freshona
· 50 ml láku z okurek
· 2 lahůdkové cibulky
· čerstvý chléb Pekařův bochník

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprove-po-znojemsku-z-kotliku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe