Vepřové ragú na pivě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vydatný, provoněný pivem s velkými kousky veprového masa guláš je ideální nápad na oběd když není horko. Připravte si ho s Romanem Paulusem.
Viz recept Romana na vepřové ragú na pivě a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-ragu-na-pive

Nákupní seznam
800g vepřové kostky na guláš XXL Čerstvá porce
100 ml rostlinného oleje
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
50 g slaniny na kostičky Dulano
1 cibule
4 stroužky česneku
50 g mrkve
50 g petržele
100 g celeru
2 lžíce rajčatového protlaku Freshona
0,5 l tmavého piva Argus
4 bobkové listy Mikado
4 větvičky čerstvého tymiánu
5 větviček čerstvého rozmarýnu
0,5 l silného drůbežího vývaru
50g hladké mouky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe