Vepřové ragú s pikantní klobásou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vepřové maso s ideálně hustou omáčkou na červeném víně. Jeji chuť skvěle doplní pikantní klobása. Připravte famozní vepřové ragú se smaženými brambory.
Viz recept Romana na vepřové ragú s pikantní klobásou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-ragu-s-pikantni-klobasou

Nákupní seznam
600 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
olivový olej Primadonna
100 g pikantní paprikové klobásy Chorizo Sol&Mar
1/2 cibule
4 stroužky česneku
100 g mrkve
100 g celeru
5 bobkových listů Mikado
čerstvý rozmarýn
100 g krájených loupaných rajčat Freshona
200 ml suchého červeného vína Modrý
Portugal:
500 ml vepřového vývaru
2 lžíce čerstvé listové petržele
8 brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe