Vepřové řízky s bryndzou, slaninou a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Chuť vepřových steaků zvýrazní anglická slanina. Jako přílohu Vám doporučujeme brambory s pórkem a vinnou omáčku.
Viz recept Marcela na vepřové řízky s bryndzou, slaninou a špenátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-rizky-s-bryndzou-slaninou-a-spenatem.

Nákupní seznam
4 vepřové řízky XXL Čerstvá porce
600 g brambor
mořská sůl v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
černý pepř v mlýnku Kania
1 pórek
6 stroužku česneku
čerstvý tymián
150 g másla Pilos
80 g pečené krájené slaniny Pikok
200 g bryndzy Pilos
100 ml suchého bílého vína Rulandské šedé Znovín Znojmo
100 g čerstvého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe