Vepřové řízky v pivním těstíčku s batátovou kaší a kapustou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Řízkům nelze říct ne! Proto si dnes připravte vepřové řízky v pivním těstíčku s batátovou kaší a kapustou podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na vepřové řízky v pivním těstíčku s batátovou kaší a kapustou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprove-rizky-v-pivnim-testicku-s-batatovou-kasi-a-kapustou

Nákupní seznam
Vepřové řízky
4 vepřové řízky z kýty Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s  pepřem Kania
4 stroužky česneku
180 g hladké mouky Castello + na pomoučnění
2 vejce „M“
13 g kypřicího prášku do pečiva Castello
200 ml světlého piva Argus Maestic
přepuštěné máslo na smažení
Kapusta
2 šalotky
1 lžíce másla Pilos
300 g kapusty
Batátová kaše
700 g batátů
80 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
80 ml šťávy z čerstvých pomerančů
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe