Vepřové soté s kuřecími játry a zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tohle jídlo hravě zasytí klidně i celou rodinu. ‍‍‍ Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na směs vepřového masa a kuřecích jater společně s restovanou zeleninou. Právě kombinace masa a jater dodává tomuto receptu skvělou chuť, zelenina – rajčata, papriky a lahůdková cibulka – zase objem, díky kterému nakrmíte i ty nejhladovější strávníky. Marcel Ihnačák zvolil jako přílohu rýži, ale určitě si pochutnáte i třeba na opékaných bramborách nebo domácích hranolkách. A jak jste na tom vy a játra? Napište nám do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprove-sote-s-kurecimi-jatry-a-zeleninou

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 500 g jasmínové rýže Golden Sun
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 800 g vepřové pečeně v celku Řezníkova čerstvá porce
- 200 g kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
- 5 stroužků česneku
- 1 pálivá paprička
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 150 g cherry rajčátek
- 2 červené pálivé papriky
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- čerstvý rozmarýn
- 50 g másla Pilos
- 1 lžíce mleté sladké papriky Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe