Vepřový bůček se salátem z červené řepy - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Taky někdy máte chuť na pořádný prorostlý a šťavnatý kus masa? V takovém případě připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept přesně na míru pro vás. S jeho pomocí si připravíte výborný kousek pečeného bůčku, který můžete doplnit originálním salátem z červené řepy. Na tom je nejlepší to, že kromě řepy, mandlí, jablek, rukoly a máty obsahuje i rozinky povařené v červeném víně, díky čemuž má správnou chuť, která se skvěle doplňuje právě s pečeným vepřovým masem. Dáte si?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprovy-bucek-se-salatem-z-cervene-repy

Suroviny:
Pečený bůček:
- 1 kg vepřového bůčku s kostí a kůží
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 200 ml bílého suchého vína Soave
- 7 stroužků česneku
- čerstvý rozmarýn
Salát z červené řepy:
- 1 hrst sušených hrozinek Belbake
- 100 ml červeného suchého vína Bordeaux
- 1 hrst mandlových plátků Belbake
- 1 červené jablko
- 1 citron
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 500 g vařené řepy
- 60 g rukoly
- čerstvá máta

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe