Vepřový grilovaný bůček v hamburgerové housce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pro koho je grilování koníček, ten jím určitě rád stráví celý den, pokud bude výsledek stát za to. Jeden takový recept, na který se vyplatí počkat, připravil šéfkuchař Roman Paulus. Ugrilujete si s ním bůček v dvoukomorovém grilu po dobu 7–8 hodin, po vzoru amerického barbecue. Naučíte se i namíchat suchou marinádu z koření, sušeného česneku a cibule a třtinového cukru, díky kterému získá bůček křupavou zkaramelizovanou kůrčičku. Na výsledku si pak můžete pochutnat jen tak, nebo následovat Romana Pauluse a poskládat si burgery z bůčku, hořčicové omáčky, špenátu a kysaného zelí. Kolik hodin nejdéle jste zatím grilovali vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/veprovy-grilovany-bucek-v-hamburgerove-housce

Suroviny:
- 1 kg vepřového bůčku s kůží
- špaldové bulky na hamburgery
- grilovací hořčice Grill&Fun
- hrst čerstvého špenátu
- 500 g kysaného zelí
- 1 lžička celého kmínu

Kořenicí směs (RUB):
- 1 kg třtinového cukru
- 65 g římského kmínu
- 120 g kajenského pepře
- 60 g mleté papriky
- 200 g soli
- 20 g černého mletého pepře
- 60 g sušeného česneku
- 60 g sušená cibule

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe