Vepřový steak s houbami, fenyklem a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová pečeně na zdravý způsob? Jde to! Šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu ukáže jak na to. Naučí nás jak připravit vepřový steak nebo jakou zeleninu k vepřovému podávat. Tak nachystejte lahodný fenykl, různé druhy hub, jako jsou žampiony, šitake nebo hlíva, špenát, čerstvé voňavé bylinky a ochutnejte pašíka se spoustou zeleniny namísto knedlíků.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprovy-steak-s-houbami-fenyklem-a-spenatem

Suroviny:
- 1 kg vepřové pečeně vcelku
- 2 fenykly
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 300 g hub (mix hlívy ústřičné, šitake, žampionů)
- 200 g cherry rajčat
- 5 cm zázvoru
- 6 stroužků česneku
- čerstvý rozmarýn
- 50 g másla Pilos
- 1 citron
- 100 g mladého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe