Vepřový vrabec se špenátem a brambory - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pojďte si dnes uvařit výbornou klasiku! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na tradičního vepřového vrabce. Naučíte se, jak správně vepřovou plec nakrájet i orestovat na sádle, aby se následně dopekla do měkka v troubě s cibulí, česnekem a rajčatovým protlakem. Zjistíte i několik triků na přípravu pečených brambor a mladého špenátu – tradičních příloh, bez které by vepřový vrabec zkrátka nebyl úplný. Vyzkoušíte tento recept?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprovy-vrabec-se-spenatem-a-brambory

Suroviny:
- 800 g vepřové plece bez kosti, v celku, Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 50 g vepřového sádla Pikok
- celý kmín Kania
- 15 stroužků česneku
- 1 cibule
- 600 g malých brambor
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- čerstvý rozmarýn
- 2 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 2 lžíce másla Pilos
- 200 g mladého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe