Vosí hnízda - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nejoblíbenější nepečené vánoční cukroví. Jemné rumové těsto na vosí hnízda, krém s pořádnou dávkou vaječného likéru, pár minut času a máte hotové jednoduché cukroví na Vánoce, které ze stolu mizí jako první. Osvědčený recept vám proradí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Dozvíte se návod, jak připravit těsto na jednoduchá vosí hnízda, jak včelí úly pohodlně plnit, aby nepraskala a jak nasadit piškot, aby byl vidět co nejméně. Už se vám sbíhají sliny? Tak se do nich hned pusťte!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/vosi-hnizda

Suroviny:
Vosí hnízda
- 150 g másla
- 400 g moučkového cukru
- 5 lžic plnotučného mléka
- 5 lžic tuzemáku
- 60 g kakaa
- 250 g piškotů + na podstavce
Krém
- 80 g másla
- 70 g moučkového cukru
- 1 vejce (žloutek)
- vaječný likér dle chuti

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe