Vykostěné kuře s citronem a bylinkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vykostit kuře je hračka a není třeba se toho bát! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil jednoduchý návod na vykostění celého kuřete, které zvládnete za pár minut. ⏱ Pak už si budete moct připravit skvělý recept – kuře s citronem a bylinkami společně s lehkým bramborovým salátem, kterému kromě brambor sluší i ředkvičky, kyselé okurky, lahůdková cibulka a hrubozrnná hořčice. Jaké jsou vaše oblíbené lehké recepty? Napište nám to do komentářů.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/vykostene-kure-s-citronem-a-bylinkami

Suroviny:
Kuře:
- 1 celé kuře
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- ½ citronu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
Bramborový salát:
- 1 kg malých brambor
- 1 svazek ředkviček
- 1 bílá ředkev
- 100 g sterilovaných okurek Freshona
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 hrst listové petržele
- 1 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe