VYZKOUŠEJTE MASO KTERÉ SE NA JAZYKU ROZPADÁ! LUXUSNÍ HOVĚZÍ MASO S HRANOLKY A ČESNEKOVÝM DIPEM

Přihlaste se k odběru kanálu RECEPTY BEZ BREPTY ať Vám neuniknou zásadní novinky!

Recept na hovězí maso které se na jazyku rozpadá a dalo by se krájet lžící, to je recept na konfitované hovězí žebro! V žádném případě se nenechejte odradit dlouhou přípravou! Jedná se o nenáročný recept, vše za vás udělá trouba a čas. Hovězí žebra se konfitují dvanáct hodin na 85 stupňů a výsledek Vás vystřelí do chuťového ráje! Za to ručím Jako přílohu jsem zvolil domácí hranolky a česnekovou omáčku, vyrobenou ze zakysané smetany. Čerstvý ledový salát se lžičkou medu, doplňuje luxusní chuť celého pokrmu. Vyzkoušejte luxusní pomalu pečené hovězí maso! Nebudete litovat. Dobrou chuť a krásné dny Vám přeje Brepta.

►►► Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) To je malý dárek ode mne. Blíží se Vánoce a určitě se bude hodit.

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsem použil:

Hovězí žebra
Sůl, tymián, rozmarýn, bobkový list, pepř
Cibule
Mrkev
Celer
Česnek
Rostlinný olej
Ledový salát
Vinný ocet
Olivový olej
Citron
Pažitka a petrželka
Brambory a sádlo

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Hovezimaso #Žebra #Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!