Z jednoho zelí zaplníte celý stůl.| Chutný TV
Z jednoho zelí zaplníte celý stůl.| Chutný TV
SUROVINY:
zelí
1 středně velký kus
sůl
špetka
DO MRAZÁKU / 1 DEN
cibule
2 ks
olej
50 ml
rajčatový protlak
3 polévkové lžíce
rýže
1,5 sklenice
voda
100 ml
aromatické bylinky / koření
1 lžička / 1 lžička
pepř
½ lžičky
sůl
½ lžičky
rajčatový protlak
4 polévkové lžíce
voda
400 ml
VAŘÍME NA MÍRNÉM OHNI, DOKUD NENÍ HOTOVÉ
zakysaná smetana
200 g
bylinky
SUROVINY:
zelí
1 středně velký kus
sůl
špetka
DO MRAZÁKU / 1 DEN
cibule
2 ks
olej
50 ml
rajčatový protlak
3 polévkové lžíce
rýže
1,5 sklenice
voda
100 ml
aromatické bylinky / koření
1 lžička / 1 lžička
pepř
½ lžičky
sůl
½ lžičky
rajčatový protlak
4 polévkové lžíce
voda
400 ml
VAŘÍME NA MÍRNÉM OHNI, DOKUD NENÍ HOTOVÉ
zakysaná smetana
200 g
bylinky