Zabijačková huspenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte, co je to huspenina? Jedná se o výbornou zabijačkovou pochoutku, jejíž recept vám rád prozradí šéfkuchař Roman Paulus. Budete k tomu potřebovat ovar z vepřové plece a vařené vepřové kůže. K tomu samozřejmě i kyselou okurku, hrášek, mrkev a ocet na dochucení. Nakonec vše zalijete vývarem z kůží, aby huspenina pěkně držela pohromadě. Už jste někdy huspeninu vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackova-huspenina

Suroviny:
- 250 g vepřového ovaru (plec)
- 250 g vařené vepřové kůže
- mletý pepř
- sůl
- 100 g sterilovaných okurek
- 100 g sterilovaného hrášku
- 100 g sterilované mrkve
- 50 ml octa
- 250 g vývaru z vepřových kůží a nožiček

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe