Zabijačková polévka ,,prdelačka“ - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Možná to pro vás bude překvapení, ale „prdelačka“, tedy krvavá kroupová polévka, je jedna z mála ryze českých polévek, které se jen tak jinde ve světě nevaří. Pusťte se do ni podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse, který vás naučí, jak takovou zabijačkovou polévku uvařit. K tomu přidá pár důležitých, ale jednoduchých tipů, jak zajistit, aby se vám vepřová krev během přípravy nesrazila. Hotovo budete mít už za pár minut! Už jste „prdelačku“ někdy vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackova-polevka-prdelacka-

Suroviny:
- 10 l zabijačkového vývaru
- 2 kg vařených ječných krup
- 2 l vymíchané vepřové krve
- 6–8 stroužků česneku
- pepř
- špetka mletého nového koření
- 1 hrst sušené majoránky
- sůl

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe