Zabijačkový ovar - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu
Na pravé vesnické zabijačka se obvykle podílí rovnou několik lidí. Šéfkuchař Roman Paulus ale natočil video seriál, ve kterém se dozvíte, jak to hravě zvládnout. V tomto díle zjistíte, jak naporcovat celé prase a které z jeho částí se skvěle hodí do zabijačkového ovaru. Naučíte se, co je to paždík i jak připravit vepřovou hlavu na ovar. Nakonec vám Roman Paulus ukáže i to, jak pracovat na zabijačce nejenom s nožem, ale také s řeznickou sekyrkou. Jaký je váš nejlepší zážitek ze zabijačky?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackovy-ovar
Suroviny:
- voda
- jazyk
- chřtán
- plíce
- sůl
- pepř
- tučná část paždíku
- hlava bez mozku
- plece a kolena
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackovy-ovar
Suroviny:
- voda
- jazyk
- chřtán
- plíce
- sůl
- pepř
- tučná část paždíku
- hlava bez mozku
- plece a kolena
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe