Základní druhy brambor - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Sice si můžete myslet, že jde „jen“ o brambory, ale až je budete příště kupovat, nezapomeňte na to, že existuje spousta různých druhů a že každý se hodí na něco jiného. Přesně o tom natočil video šéfkuchař Roman Paulus. Varný typ A oceníte zejména u přípravy salátů, typ B při vaření přílohy a varný typ C, což jsou nejvíc moučné brambory, se skvěle hodí na přípravu bramborové kaše nebo domácích hranolků. Kromě toho zjistíte, že existují i speciální typy brambory, jako jsou fialové nebo takzvané „rohlíčky“. Nakonec vám Roman Paulus ukáže i batáty a topinambury, což nejsou přímo brambory, ale mají velmi podobné využití. Máte svůj oblíbený typ brambor? Jaké to jsou?


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zakladni-druhy-brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe