Základní druhy cibule - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Máte pocit, že o cibuli víte všechno a nemá vás už čím překvapit? Šéfkuchař Roman Paulus vás v takovém případě dost možná vyvede z omylu. Cibulí existuje nepřeberné množství a každá se hodí na něco jiného. Ačkoliv je samozřejmým základem oblíbená žlutá cibule, která stojí na začátku velké většiny českých receptů, v kuchyni se často můžete setkat i s cibulí červenou, bílou, růžovou nebo šalotkou, které mají své specifické vlastnosti a hodí se na řadu různých receptů. Jaká je vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zakladni-druhy-cibule

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe