Zapečená vepřová žebírka s medovo-zázvorovou marinádou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nejen pro mlsné jazýčky tu máme vVepřová žebírka s medovo-zázvorovou marinádou v podání Marcela Ihnačáka. Ochutnejte.
Viz recept Marcela na zapečená vepřová žebírka s medovo-zázvorovou marinádou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/zapecena-veprova-zebirka-s-medovo-zazvorovou-marinadou

Nákupní seznam
1 kg vepřových žebírek
mořská sůl v mlýnku Kania
nové koření Mikado
celý černý pepř Mikado
3 – 4 bobkové listy Mikado
7 stroužků česneku
1 cibule
2 mrkve
2 petržele
½ celeru
kousek zázvoru
2 pálivé papričky
100 g květového medu Marlene
extra panenský olivový olej Primadonna
1 - 2 citrony
čerstvý tymián
černý pepř v mlýnku Kania
200 ml suchého bílého vína
500 g zeleného chřestu
1 zelené jablko
3 světle zelené papriky
1 hrst rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe