Zapečené bramborové noky s mletým masem a sýrem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Podívejte se jak snadná je příprava noků! Podávejte je zapečené s mletým masem, sýrem a žampiony podle receptu Romana Pauluse.
Viz recept Romana na zapečené bramborové noky s mletým masem a sýrem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/zapecene-bramborove-noky-s-mletym-masem-a-syrem.

Nákupní seznam
500 g mletého masa mix 100% Čerstvá porce
300 g brambor (nejlépe moučných)
sůl s jódem Castello
1 žloutek ”M“
1 vejce ”M“
100 g hrubé mouky Castello
100 g kořenové zeleniny (30 g
celeru, 40 g mrkve, 30 g petržele)
1 cibule
olivový olej Primadonna
2 stroužky česneku
3 bobkové listy Mikado
150 g krájených loupaných rajčat Freshona
50 ml suchého bílého vína Sauvignon Blanc Vega Pati
100 ml drůbežího vývaru
100 ml čerstvé smetany ke šlehání (33 % tuku)
čerstvá bazalka
100 g žampionů
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
90 g strouhaných sýrů (po 30 g bloček cheddar Valley Spire, grana padano Lovilio, gorgonzola Lovilio)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe